Twardy Reset przywraca ustawienia fabryczne w smartfonie. Wszystkie dane użytkownika są kasowane i smartfon ma stan jak nowy z pudełka, jednak jeśli chcemy sprzedać smartfon lub komuś dać, kto będzie logował się innym kontem Google do smartfona, to najpierw musimy wylogować aktualny telefon z ustawień zabezpieczeń w koncie Google aktualnego użytkownika.
Tutaj poradnik, jak to zrobić:
Czy poradnik okazał się dla Ciebie przydatny?
Tutaj poradnik, jak to zrobić:
Czy poradnik okazał się dla Ciebie przydatny?
- Категория
- Galaxy S
Комментариев нет.

