Instrukcja formatowania androida, sposób 1 (zalecany, najprostszy):
1. wejdź w telefonie w ustawienia ogólne
2. przejdź do opcji resetowanie
3. wykonaj resetowanie do ustawień fabrycznych
Instrukcja formatowania androida, sposób 2:
1. wyłącz telefon
2. równocześnie wciśnij przyciski: POWER i VOLUME+ i przycisk BIXBY (inne opcje: POWER i VOLUME+ i HOME, POWER i VOLUME+, POWER i VOLUME-)
3. przyciskami Vol+ i Vol- wybierz pozycję "Wipe data/factory reset"
4. następnie wybierz "Yes - erase all user data" i przyciskiem POWER akceptujemy wybrane funkcje.
Tak jak na filmie pokazałem, komunikaty mogą być w języku polskim lub angielskim.
Dzięki takiemu czyszczeniu, bądź telefon będzie pozbawiony wszelkich naszych danych i będziemy mogli telefon skonfigurować na nowo lub sprzedać komuś innemu.
Należy pamiętać przed sprzedażą telefonu należy usunąć telefon z konta Google u ostatnio zalogowanego w telefonie użytkownika. Bez tego nowy właściciel nie będzie mógł się zalogować kontem Google w telefonie.
Zobacz poradnik pokazujący, jak usunąć telefon z konta Google: https://youtu.be/JIs8mnSmmq4
Proszę nigdy nie kupować telefonu z systemem Android, dopóki nie upewnimy się, że poprzedni właściciel usunął telefon ze swojego konta Google.
Zobacz powyższy film, by wszystko było zrozumiałe.
Nigdy nie sprzedawaj karty pamięci ze swojego telefonu, bo mimo jej formatowania można odzyskać dane, dokumenty, zdjęcia, filmy z takiej karty.
Zapraszam do komentowania. Mam nadzieję, że ten poradnik będzie dla Ciebie przydatny.
Pozdrawiam!
1. wejdź w telefonie w ustawienia ogólne
2. przejdź do opcji resetowanie
3. wykonaj resetowanie do ustawień fabrycznych
Instrukcja formatowania androida, sposób 2:
1. wyłącz telefon
2. równocześnie wciśnij przyciski: POWER i VOLUME+ i przycisk BIXBY (inne opcje: POWER i VOLUME+ i HOME, POWER i VOLUME+, POWER i VOLUME-)
3. przyciskami Vol+ i Vol- wybierz pozycję "Wipe data/factory reset"
4. następnie wybierz "Yes - erase all user data" i przyciskiem POWER akceptujemy wybrane funkcje.
Tak jak na filmie pokazałem, komunikaty mogą być w języku polskim lub angielskim.
Dzięki takiemu czyszczeniu, bądź telefon będzie pozbawiony wszelkich naszych danych i będziemy mogli telefon skonfigurować na nowo lub sprzedać komuś innemu.
Należy pamiętać przed sprzedażą telefonu należy usunąć telefon z konta Google u ostatnio zalogowanego w telefonie użytkownika. Bez tego nowy właściciel nie będzie mógł się zalogować kontem Google w telefonie.
Zobacz poradnik pokazujący, jak usunąć telefon z konta Google: https://youtu.be/JIs8mnSmmq4
Proszę nigdy nie kupować telefonu z systemem Android, dopóki nie upewnimy się, że poprzedni właściciel usunął telefon ze swojego konta Google.
Zobacz powyższy film, by wszystko było zrozumiałe.
Nigdy nie sprzedawaj karty pamięci ze swojego telefonu, bo mimo jej formatowania można odzyskać dane, dokumenty, zdjęcia, filmy z takiej karty.
Zapraszam do komentowania. Mam nadzieję, że ten poradnik będzie dla Ciebie przydatny.
Pozdrawiam!
- Категория
- Galaxy S
Комментариев нет.

